Vai al contenuto principale della pagina

Barbecue lover's the Carolinas : restaurants, markets, recipes & traditions / / Robert F. Moss



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Moss Robert F. Visualizza persona
Titolo: Barbecue lover's the Carolinas : restaurants, markets, recipes & traditions / / Robert F. Moss Visualizza cluster
Pubblicazione: Guilford, Connecticut : , : Globe Pequot Press, , 2015
©2015
Descrizione fisica: 1 online resource (225 p.)
Disciplina: 641.7
641.7609756
Soggetto topico: Barbecuing - North Carolina
Barbecuing - South Carolina
Restaurants - North Carolina
Restaurants - South Carolina
Markets - North Carolina
Markets - South Carolina
Note generali: Description based upon print version of record.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Nota di contenuto: ABOUT THE AUTHOR; ACKNOWLEDGMENTS; INTRODUCTION; A BRIEF HISTORY OF BARBECUE IN THE CAROLINAS; BARBECUE CALENDAR; Whole Hogs & Vinegar Sauce: Eastern North Carolina & the Pee Dee; Shoulders & Light Red Sauce: The Piedmont; Cheerwine: The House Wine of Barbecue; Yellow Mustard & Hash: The Midlands & Lowcountry of South Carolina; Free Spirits: The Upstate & the Mountains; If You're Just Passing Through: Barbecue Side Trips; RECIPES; In the Kitchen & Around the Pit: Recipes & Techniques; Glossary: Carolina Barbecue Terms; Appendix: Websites & Blogs; Bibliography; Index
Titolo autorizzato: Barbecue lover's the Carolinas  Visualizza cluster
ISBN: 1-4930-1601-6
0-7627-9198-5
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910788134703321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui