Vai al contenuto principale della pagina

Carbohydrates in grain legume seeds : improving nutritional quality and agronomic characteristics / / editor, C.L. Hedley



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Carbohydrates in grain legume seeds : improving nutritional quality and agronomic characteristics / / editor, C.L. Hedley Visualizza cluster
Pubblicazione: Wallingford, Oxon, UK ; ; New York : , : CABI Pub., , 2001
Descrizione fisica: 1 online resource (xvi, 322 pages) : illustrations
Disciplina: 633.3/0421
Soggetto topico: Carbohydrates
Legumes - Seeds - Composition
Seed technology
Altri autori: HedleyC. L (Cliff L.)  
Note generali: Description based upon print version of record.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references (p. 241-313) and index.
Nota di contenuto: Contributors; Preface; 1 Introduction; 2 Carbohydrate Chemistry; 3 Nutrition; 4 Processing; 5 Seed Physiology and Biochemistry; 6 Biotechnology; 7 Breeding and Agronomy; 8 Strategies for Manipulating Grain Legume Carbohydrates; References; Index
Sommario/riassunto: This book covers the chemistry, nutrional value, physiology, processing and breeding/biotechnology of carbohydrates in grain legume seeds.
Titolo autorizzato: Carbohydrates in grain legume seeds  Visualizza cluster
ISBN: 1-280-82900-1
9786610829002
0-85199-944-1
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910784118203321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui