Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Carbohydrates in grain legume seeds : improving nutritional quality and agronomic characteristics / / editor, C.L. Hedley |
Pubblicazione: | Wallingford, Oxon, UK ; ; New York : , : CABI Pub., , 2001 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (xvi, 322 pages) : illustrations |
Disciplina: | 633.3/0421 |
Soggetto topico: | Carbohydrates |
Legumes - Seeds - Composition | |
Seed technology | |
Altri autori: | HedleyC. L (Cliff L.) |
Note generali: | Description based upon print version of record. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (p. 241-313) and index. |
Nota di contenuto: | Contributors; Preface; 1 Introduction; 2 Carbohydrate Chemistry; 3 Nutrition; 4 Processing; 5 Seed Physiology and Biochemistry; 6 Biotechnology; 7 Breeding and Agronomy; 8 Strategies for Manipulating Grain Legume Carbohydrates; References; Index |
Sommario/riassunto: | This book covers the chemistry, nutrional value, physiology, processing and breeding/biotechnology of carbohydrates in grain legume seeds. |
Titolo autorizzato: | Carbohydrates in grain legume seeds |
ISBN: | 1-280-82900-1 |
9786610829002 | |
0-85199-944-1 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910784118203321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |