Vai al contenuto principale della pagina
Autore: |
Boniface Priscilla
![]() |
Titolo: |
Tasting tourism : travelling for food and drink / / Priscilla Boniface
![]() |
Pubblicazione: | London ; ; New York : , : Routledge, , 2016 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (187 pages) : illustrations, photographs |
Disciplina: | 394.1/0941 |
Soggetto topico: | Food |
Soggetto geografico: | Great Britain Description and travel |
Europe Description and travel | |
Soggetto genere / forma: | Electronic books. |
Note generali: | First published 2003 by Ashgate Publishing. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | 1. Food and drink, from past to present -- 2. Food and drink become a leisure destination -- 3. Food for thought and visit -- 4. Ripe time for providers -- 5. Initiative and opinion -- 6. Production and display centres and venues -- 7. Outlets and markets -- 8. Accommodation -- 9. Feeding and drinking -- 10. Special events and devices, and resources for education -- 11. The wine dimension -- 12. From among the cornucopia -- 13. The crop now, and for sowing in future. |
Titolo autorizzato: | Tasting tourism ![]() |
ISBN: | 1-315-24177-3 |
1-351-89605-9 | |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910466327803321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |