Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Dioxins and dioxin-like compounds in the food supply [[electronic resource] ] : strategies to decrease exposure / / Committee on the Implications of Dioxin in the Food Supply, Food and Nutrition Board, Institute of Medicine of the National Academies |
Pubblicazione: | Washington, D.C., : National Academies Press, c2003 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (340 p.) |
Disciplina: | 615.9/512 |
Soggetto topico: | Dioxins - Toxicology |
Food contamination | |
Soggetto genere / forma: | Electronic books. |
Note generali: | Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references. |
Titolo autorizzato: | Dioxins and dioxin-like compounds in the food supply |
ISBN: | 1-280-17961-9 |
9786610179619 | |
0-309-52548-9 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910456198303321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |