Vai al contenuto principale della pagina

Formulation / / edited by Anne-Marie Pense-Lheritier



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Formulation / / edited by Anne-Marie Pense-Lheritier Visualizza cluster
Pubblicazione: London, : ISTE
Hoboken, N.J., : Wiley, 2011
Descrizione fisica: 1 online resource (341 p.)
Disciplina: 660/.284
Soggetto topico: Chemical processes
Chemistry, Technical
Altri autori: Pense-LheritierAnne-Marie  
Note generali: Description based upon print version of record.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Nota di contenuto: Formulation in major organic chemistry industries -- Solutions -- Dispersions -- Formulation of emulsions -- Dispersions -- Dispersions in high-viscosity mediums : formulating polymers -- Dosage form and pharmaceutical development -- Formulation of cosmetic products -- Formulation of food products -- Formulation of elastomers.
Sommario/riassunto: This book deals with the formulation of industrial products Its field of application goes from food-processing industry to the industry of elastomers showing that the principles of development follow always the same methodology.
Titolo autorizzato: Formulation  Visualizza cluster
ISBN: 1-118-61656-1
1-118-61657-X
1-118-61658-8
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910877797303321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Serie: ISTE