Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Applications of biotechnology to traditional fermented foods [[electronic resource] ] : report of an ad hoc panel of the Board on Science and Technology for International Development / / Office of International Affairs, National Research Council |
Pubblicazione: | Washington, D.C., : National Academy Press, 1992 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (207 p.) |
Disciplina: | 664/.024 |
Soggetto topico: | Fermented foods |
Note generali: | Spine title: Traditional fermented foods. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references. |
Titolo autorizzato: | Applications of biotechnology to traditional fermented foods |
ISBN: | 1-280-20326-9 |
9786610203260 | |
0-309-56575-8 | |
0-585-14921-6 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910778510603321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |