Vai al contenuto principale della pagina

9 etap pou redwi ekspozisyon travayè a covid-19 nan etablisman transfòmasyon ak anbalaj vyann, volay ak kochon



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: 9 etap pou redwi ekspozisyon travayè a covid-19 nan etablisman transfòmasyon ak anbalaj vyann, volay ak kochon Visualizza cluster
Pubblicazione: [Washington, D.C.] : , : United States Department of Labor, Administrasyon Sante ak Sekirite nanTravayekirite nanTravay, , 2020
Descrizione fisica: 1 online resource (1 unnumbered page) : color illustrations
Soggetto topico: COVID-19 (Disease) - Transmission - United States - Prevention
Coronavirus infections - United States - Prevention
Poultry plants - United States - Safety measures
Packing-houses - United States - Safety measures
Industrial hygiene - United States
Note generali: "OSHA 4053-07 2020."
Altri titoli varianti: Nèf etap pou redwi ekspozisyon travayè a covid-19 nan etablisman transfòmasyon ak anbalaj vyann, volay ak kochon
Titolo autorizzato: 9 etap pou redwi ekspozisyon travayè a covid-19 nan etablisman transfòmasyon ak anbalaj vyann, volay ak kochon  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Creoles and Pidgins, French-based (Other)
Record Nr.: 9910713798103321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui