Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: |
9 etap pou redwi ekspozisyon travayè a covid-19 nan etablisman transfòmasyon ak anbalaj vyann, volay ak kochon
![]() |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : United States Department of Labor, Administrasyon Sante ak Sekirite nanTravayekirite nanTravay, , 2020 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (1 unnumbered page) : color illustrations |
Soggetto topico: | COVID-19 (Disease) - Transmission - United States - Prevention |
Coronavirus infections - United States - Prevention | |
Poultry plants - United States - Safety measures | |
Packing-houses - United States - Safety measures | |
Industrial hygiene - United States | |
Note generali: | "OSHA 4053-07 2020." |
Altri titoli varianti: | Nèf etap pou redwi ekspozisyon travayè a covid-19 nan etablisman transfòmasyon ak anbalaj vyann, volay ak kochon |
Titolo autorizzato: | 9 etap pou redwi ekspozisyon travayè a covid-19 nan etablisman transfòmasyon ak anbalaj vyann, volay ak kochon ![]() |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Creoles and Pidgins, French-based (Other) |
Record Nr.: | 9910713798103321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |