Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Low Sarah A. |
Titolo: | Trends in U.S. local and regional food systems : report to Congress / / Sarah A. Low [and eleven others] |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , [2015] |
Descrizione fisica: | 1 online resource (ii pages, 2 unnumbered pages, 83 pages) : color illustrations |
Soggetto topico: | Local foods - United States - Marketing |
Farm produce - United States - Marketing | |
Food supply - Economic aspects - United States | |
Food contamination - United States - Prevention | |
Note generali: | Title from title screen (viewed Jan. 29, 2015). |
"January 2015." | |
Accompanied by summary report. | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 64-77) and glossary (pages 62-63). |
Altri titoli varianti: | Trends in U.S. local and regional food systems |
Titolo autorizzato: | Trends in U.S. local and regional food systems |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910703678103321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |