Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Report of the panel of eminent experts on ethics in food and agriculture |
Pubblicazione: | Rome, : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2001 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (32 p.) |
Soggetto topico: | Food supply - Economic aspects |
Food supply - Environmental aspects | |
Food supply - Government policy | |
Note generali: | Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
Nota di contenuto: | Intro -- Foreword -- Contents -- Abbreviations -- Introduction -- Basic ethical concerns -- Ethical issues in food and agriculture -- Biotechnology, including genetically modified organisms -- Future work -- ANNEXES -- ANNEX 1 -- ANNEX 2 -- ANNEX 3. |
Titolo autorizzato: | Report of the panel of eminent experts on ethics in food and agriculture |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910814792503321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |