Vai al contenuto principale della pagina

Trends in U.S. local and regional food systems : report to Congress / / Sarah A. Low [and eleven others]



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Low Sarah A. Visualizza persona
Titolo: Trends in U.S. local and regional food systems : report to Congress / / Sarah A. Low [and eleven others] Visualizza cluster
Pubblicazione: [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , [2015]
Descrizione fisica: 1 online resource (ii pages, 2 unnumbered pages, 83 pages) : color illustrations
Soggetto topico: Local foods - United States - Marketing
Farm produce - United States - Marketing
Food supply - Economic aspects - United States
Food contamination - United States - Prevention
Note generali: Title from title screen (viewed Jan. 29, 2015).
"January 2015."
Accompanied by summary report.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references (pages 64-77) and glossary (pages 62-63).
Altri titoli varianti: Trends in U.S. local and regional food systems
Titolo autorizzato: Trends in U.S. local and regional food systems  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910703678103321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui