Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: |
Evidence of structural change in preferences for seafood [[electronic resource]]
![]() |
Pubblicazione: | Woods Hole, Mass. : , : U.S. Dept. of Commerce, National Oceanic and Atmospheric Administration, National Marine Fisheries Service, Northeast Region, Northeast Fisheries Science Center, , [1992] |
Descrizione fisica: | 1 online resource (18 unnumbered pages) : illustrations |
Soggetto topico: | Seafood - Purchasing - United States - Econometric models |
Food consumption - United States - Econometric models | |
Consumers' preferences - United States - Econometric models | |
Note generali: | Title from title screen (viewed Feb. 4, 2010). |
"January 1992." | |
"PB93114650." | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 11-12). |
Titolo autorizzato: | Evidence of structural change in preferences for seafood ![]() |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910699202003321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |