Vai al contenuto principale della pagina

Evidence of structural change in preferences for seafood [[electronic resource]]



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Evidence of structural change in preferences for seafood [[electronic resource]] Visualizza cluster
Pubblicazione: Woods Hole, Mass. : , : U.S. Dept. of Commerce, National Oceanic and Atmospheric Administration, National Marine Fisheries Service, Northeast Region, Northeast Fisheries Science Center, , [1992]
Descrizione fisica: 1 online resource (18 unnumbered pages) : illustrations
Soggetto topico: Seafood - Purchasing - United States - Econometric models
Food consumption - United States - Econometric models
Consumers' preferences - United States - Econometric models
Note generali: Title from title screen (viewed Feb. 4, 2010).
"January 1992."
"PB93114650."
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references (pages 11-12).
Titolo autorizzato: Evidence of structural change in preferences for seafood  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910699202003321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Serie: NOAA technical memorandum NMFS-F/NEC ; ; 87.