Vai al contenuto principale della pagina

Characterization of insulin sensitivity and inflammation related factors in dairy cows receiving conjugated linoleic acids (CLA) or a control fat supplement during lactation / / Behnam Saremi



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Saremi Behnam Visualizza persona
Titolo: Characterization of insulin sensitivity and inflammation related factors in dairy cows receiving conjugated linoleic acids (CLA) or a control fat supplement during lactation / / Behnam Saremi Visualizza cluster
Pubblicazione: Gottingen, [Germany] : , : Cuvillier Verlag, , 2013
©2013
Descrizione fisica: 1 online resource (171 pages) : illustrations, tables
Disciplina: 813.54
Soggetto topico: Cows
Cows - Breeding
Soggetto genere / forma: Electronic books.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references.
Titolo autorizzato: Characterization of insulin sensitivity and inflammation related factors in dairy cows receiving conjugated linoleic acids (CLA) or a control fat supplement during lactation  Visualizza cluster
ISBN: 3-7369-4429-2
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910511461503321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui