Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Muzzalupo Innocenzo |
Titolo: | Agricultural and food biotechnologies of olea europaea and stone fruit |
Pubblicazione: | Sharjah : , : Bentham Science Publishers, , 2014 |
©2014 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (401 p.) |
Disciplina: | 631.18 |
Soggetto topico: | Farm produce - Marketing |
Produce trade | |
Soggetto genere / forma: | Electronic books. |
Persona (resp. second.): | MicaliSabrina |
Note generali: | Description based upon print version of record. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | Title; EUL; Contents; Foreword; Preface; List of Contributor; Part I; Chapter 01; Chapter 02; Chapter 03; Part II; Chapter 04; Chapter 05; Chapter 06; Index |
Sommario/riassunto: | The reference presents detailed research on the olive (Olea europaea) and the stone fruit. This is a valuable reference for students, scientists, horticulturists and, in general, for anyone wishing to obtain knowledge and experience with olives and drupes to increase productivity. |
Titolo autorizzato: | Agricultural and food biotechnologies of olea europaea and stone fruit |
ISBN: | 1-60805-993-6 |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910460756603321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |