Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Moss Robert F. |
Titolo: | Barbecue lover's the Carolinas : restaurants, markets, recipes & traditions / / Robert F. Moss |
Pubblicazione: | Guilford, Connecticut : , : Globe Pequot Press, , 2015 |
©2015 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (225 p.) |
Disciplina: | 641.7 |
641.7609756 | |
Soggetto topico: | Barbecuing - North Carolina |
Barbecuing - South Carolina | |
Restaurants - North Carolina | |
Restaurants - South Carolina | |
Markets - North Carolina | |
Markets - South Carolina | |
Note generali: | Description based upon print version of record. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | ABOUT THE AUTHOR; ACKNOWLEDGMENTS; INTRODUCTION; A BRIEF HISTORY OF BARBECUE IN THE CAROLINAS; BARBECUE CALENDAR; Whole Hogs & Vinegar Sauce: Eastern North Carolina & the Pee Dee; Shoulders & Light Red Sauce: The Piedmont; Cheerwine: The House Wine of Barbecue; Yellow Mustard & Hash: The Midlands & Lowcountry of South Carolina; Free Spirits: The Upstate & the Mountains; If You're Just Passing Through: Barbecue Side Trips; RECIPES; In the Kitchen & Around the Pit: Recipes & Techniques; Glossary: Carolina Barbecue Terms; Appendix: Websites & Blogs; Bibliography; Index |
Titolo autorizzato: | Barbecue lover's the Carolinas |
ISBN: | 1-4930-1601-6 |
0-7627-9198-5 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910788134703321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |