Vai al contenuto principale della pagina

Wine flavour chemistry [[electronic resource] /] / Ronald J. Clarke, Jokie Bakker



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Clarke R. J (Ronald James) Visualizza persona
Titolo: Wine flavour chemistry [[electronic resource] /] / Ronald J. Clarke, Jokie Bakker Visualizza cluster
Pubblicazione: Oxford, UK ; ; Ames, Iowa, : Blackwell Pub., c2004
Descrizione fisica: 1 online resource (340 p.)
Disciplina: 663.2
663/.2
Soggetto topico: Wine - Flavor and odor
Wine - Chemistry
Soggetto genere / forma: Electronic books.
Altri autori: BakkerJokie  
Note generali: Description based upon print version of record.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Nota di contenuto: Title; Contents; Preface; Chapter 1 Introduction; Chapter 2 Grape Varieties and Growing Regions; Chapter 3 Basic Taste and Stimulant Components; Chapter 4 Volatile Components; Chapter 5 Wine Tasting Procedures and Overall Wine Flavour; Chapter 6 Sherry and Port; Chapter 7 Formation Pathways in Vinification; Appendix I; Appendix II; Index;
Sommario/riassunto: This title is designed primarily to unravel and to provide understanding of the relationship between the perceived flavour of wines and their chemical composition, in the light of modern scientific knowledge and the continuing research in this field.
Titolo autorizzato: Wine flavour chemistry  Visualizza cluster
ISBN: 1-280-23763-5
9786610237630
0-470-79491-7
0-470-99559-9
1-4051-5004-1
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910143286203321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui