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Autore: |
Myhrvold, Nathan
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Titolo: |
Modernist cuisine : the art and science of cooking / Nathan Myhrvold with Chris Young and Maxime Bilet ; photography by Ryan Mattheuw Smith and Nathan Myhrvold
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Pubblicazione: | Bellevue, WA, : The cooking lab, 2011 |
Descrizione fisica: | 6 v. : ill. ; 28 cm |
Disciplina: | 641.013 |
Altri autori: |
Young, Chris
![]() Bilet, Maxime ![]() |
Persona (resp. second.): | Smith, Ryan Matthew |
Nota di contenuto: | 1.: History and fundamentals 2.: Techniques and equipment 3.: Animals and plants 4.: Ingredients and preparations 5.: Plated-Dish Recipes 6.: Kitchen manual |
Titolo autorizzato: | Modernist cuisine ![]() |
ISBN: | 978-0-9827610-0-7 |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 990009599430403321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Collocazione: | 60 FM 641.013 MYHN 2011-1 |
60 FM 641.013 MYHN 2011-2 | |
60 FM 641.013 MYHN 2011-3 | |
60 FM 641.013 MYHN 2011-4 | |
60 FM 641.013 MYHN 2011-5 | |
60 FM 641.013 MYHN 2011-6 | |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |