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Titolo: | An evaluation of the food safety requirements of the Federal Purchase Ground Beef Program / / National Research Council |
Pubblicazione: | Washington, D.C., : National Academies Press, 2010 |
Edizione: | 1st ed. |
Descrizione fisica: | 1 online resource (43 p.) |
Disciplina: | 353 |
Soggetto topico: | Food - Safety measures |
Note generali: | "Committee on An Evaluation of the Food Safety Requirements of the Federal Purchase Ground Beef Program, Board on Agriculture and Natural Resources, Division on Earth and Life Studies." |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references. |
Nota di contenuto: | ""Front matter ""; ""Acknowledgments""; ""Contents""; ""Letter response""; ""SUMMARY""; ""BACKGROUND""; ""REFERENCES""; ""APPENDIX A COMMITTEE MEMBERS' BIOGRAPHIC SKETCHES""; ""APPENDIX B Acronyms and Abbreviations"" |
Titolo autorizzato: | An evaluation of the food safety requirements of the Federal Purchase Ground Beef Program |
ISBN: | 0-309-18532-7 |
1-282-94868-7 | |
9786612948688 | |
0-309-17710-3 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910811809203321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |