Vai al contenuto principale della pagina

Gums and stabilisers for the food industry 17 : the changing face of food manufacture : the role of hydrocolloids / / edited by Peter A. Williams, Glyn O. Phillips



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Gums and stabilisers for the food industry 17 : the changing face of food manufacture : the role of hydrocolloids / / edited by Peter A. Williams, Glyn O. Phillips Visualizza cluster
Pubblicazione: Cambridge, [England] : , : Royal Society of Chemistry, , 2014
©2014
Descrizione fisica: 1 online resource (405 p.)
Disciplina: 547.8434
Soggetto topico: Gums and resins
Food additives
Stabilizing agents
Hydrocolloids
Persona (resp. second.): WilliamsPeter A.
PhillipsGlyn O.
Note generali: Description based upon print version of record.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Nota di contenuto: ""Title Page ""; ""Preface""; ""Acknowledgements""; ""Sponsors""; ""ISOLATION, CHARACTERISATION AND PROPERTIES OF POLYSACCHARIDES""; ""RHEOLOGICAL PROPERTIES""; ""EMULSIONS, FOAMS AND FILMS""; ""Subject Index""
Titolo autorizzato: Gums and stabilisers for the food industry 17  Visualizza cluster
ISBN: 1-68015-807-4
1-78262-130-X
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910787851103321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Serie: Special publication (Royal Society of Chemistry (Great Britain)) ; ; Number 346.