Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Langton Brenda <1957-> |
Titolo: | The Cafe Brenda cookbook [[electronic resource] ] : seafood and vegetarian cuisine, the twenty-fifth anniversary edition / / Brenda Langton and Margaret Stuart |
Pubblicazione: | Minneapolis, : University of Minnesota Press, 2004 |
Edizione: | 1st University of Minnesota Press ed. |
Descrizione fisica: | 1 online resource (273 p.) |
Disciplina: | 641.6/92 |
Soggetto topico: | Vegetarian cooking |
Cooking (Seafood) | |
Altri autori: | StuartMargaret <1956-> |
Note generali: | Includes index. |
Nota di contenuto: | CONTENTS; ACKNOWLEDGMENTS; INTRODUCTION; APPETIZERS & SALADS; SOUPS; BREADS; SEAFOOD & FISH ENTREES; VEGETABLE ENTREES; DESSERTS; INDEX |
Sommario/riassunto: | This book contains Brenda Langton's most requested recipes, including Miso and Herb Pâté, Poached Rainbow Trout, and Burgundy Mushroom Stew. Desserts, like Almond-Hazelnut Tart and Chocolate Carrot Cake, feature reduced amounts of dairy products and natural sweeteners. The Cafe Brenda Cookbook brings the tastiest secrets of one of Minneapolis's best-loved restaurants into your own home. |
Titolo autorizzato: | The Cafe Brenda cookbook |
ISBN: | 0-8166-9651-9 |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910777878303321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |