Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Toolkit : reducing the food wastage footprint |
Pubblicazione: | Rome : , : FAO, , [2013] |
©2013 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (119 p.) |
Disciplina: | 338.19 |
Soggetto topico: | Food supply |
Food industry and trade | |
Waste (Economics) | |
Soggetto genere / forma: | Electronic books. |
Note generali: | Accompanied by 1 booklet: Annex: guidelines and pledges favouring food wastage reduction. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 96-102). |
Nota di contenuto: | ""Content""; ""List of Boxes""; ""Abbreviations""; ""Reduce ""; ""Recycle/Recover ""; ""Landfill (burying or dumping): last resort option ""; ""Conclusion""; ""References and Further Reading""; ""Annex Guidelines and pledges favouring food wastage reduction "" |
Titolo autorizzato: | Toolkit |
ISBN: | 92-5-107743-6 |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910464619503321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |