Vai al contenuto principale della pagina

The future of meat without animals / / edited by Brianne Donaldson and Christopher Carter



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: The future of meat without animals / / edited by Brianne Donaldson and Christopher Carter Visualizza cluster
Pubblicazione: Lanham : , : Rowman & Littlefield International, , [2016]
©2016
Descrizione fisica: 1 online resource (147 pages) : color illustrations
Disciplina: 664/.9
Soggetto topico: Meat substitutes
Artificial foods
Animal culture - Moral and ethical aspects
Meat industry and trade - Moral and ethical aspects
Animal welfare
Persona (resp. second.): DonaldsonBrianne
CarterChristopher
Note generali: Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Titolo autorizzato: The future of meat without animals  Visualizza cluster
ISBN: 1-78348-906-5
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910814332103321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui