Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Ethnic American food today : a cultural encyclopedia / / edited by Lucy M. Long |
Pubblicazione: | Lanham, Maryland : , : Rowman & Littlefield, , 2015 |
©2015 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (741 p.) |
Disciplina: | 641.59 |
Soggetto topico: | Cooking, American |
International cooking | |
Persona (resp. second.): | LongLucy M. <1956-> |
Note generali: | Includes index. |
Nota di contenuto: | Contents; List of Nations by Continent; List of Maps; List of Contributors; Acknowledgments; Introduction to Ethnic American Food Today; A; B; C; D; E; F; G; H; I; J; K; L; M; N; O; P; Q; R; S; T; U; V; W; Y; Z; Index |
Sommario/riassunto: | <span><span style=""font-style:italic;"">Ethnic American Food Today </span><span>is the first encyclopedia to illuminate the variety and complexity of ethnic food cultures in this country and to address their place within the larger American culture.</span></span> |
Titolo autorizzato: | Ethnic American food today |
ISBN: | 1-4422-2731-1 |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910810188503321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |