Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: |
Current opinion in food science
![]() |
Pubblicazione: | Amsterdam, The Netherlands : , : Elsevier, , [2015]- |
Descrizione fisica: | 1 online resource |
Soggetto topico: | Food - Microbiology |
Food - Analysis | |
Food - Biotechnology | |
Food | |
Food - Research | |
Nutrition | |
Food Technology | |
Food Analysis | |
Food Microbiology | |
Soggetto genere / forma: | Periodical |
Periodicals. | |
Soggetto non controllato: | Diet & Clinical Nutrition |
ISSN: | 2214-8000 |
Note generali: | Refereed/Peer-reviewed |
Sommario/riassunto: | The subject of food science is divided into 12 major sections, each of which is reviewed once a year. Each volume contains one or two of the major sections, and the amount of space devoted to each section is related to its importance. |
Altri titoli varianti: | Food science |
Titolo autorizzato: | Current opinion in food science ![]() |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Periodico |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910770291603321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |