Vai al contenuto principale della pagina

COVID-19 guidance for restaurants & beverage vendors offering takeout or curbside pickup



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: COVID-19 guidance for restaurants & beverage vendors offering takeout or curbside pickup Visualizza cluster
Pubblicazione: [Washington, D.C.] : , : Occupational Safety and Health Administration, , 2020
Descrizione fisica: 1 online resource (1 unnumbered page)
Soggetto topico: Restaurants - Employees - Health and hygiene - United States
Food service employees - Health and hygiene - United States
COVID-19 (Disease) - Transmission - United States - Prevention
Note generali: "OSHA 4017-05 2020."
Altri titoli varianti: Coronavirus: COVID-19 guidance for restaurants & beverage vendors offering takeout or curbside pickup
Titolo autorizzato: COVID-19 guidance for restaurants & beverage vendors offering takeout or curbside pickup  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910713418803321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui