Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | The future of meat without animals / / edited by Brianne Donaldson and Christopher Carter |
Pubblicazione: | Lanham : , : Rowman & Littlefield International, , [2016] |
©2016 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (147 pages) : color illustrations |
Disciplina: | 664/.9 |
Soggetto topico: | Meat substitutes |
Artificial foods | |
Animal culture - Moral and ethical aspects | |
Meat industry and trade - Moral and ethical aspects | |
Animal welfare | |
Persona (resp. second.): | DonaldsonBrianne |
CarterChristopher | |
Note generali: | Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Titolo autorizzato: | The future of meat without animals |
ISBN: | 1-78348-906-5 |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910814332103321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |