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Autore: | Moss Robert F. <1970-> |
Titolo: | Barbecue : the history of an American institution / / Robert F. Moss |
Pubblicazione: | Tuscaloosa : , : The University of Alabama Press, , [2020] |
©2020 | |
Edizione: | Revised and expanded second edition. |
Descrizione fisica: | 1 online resource (313 pages) : illustrations |
Disciplina: | 641.760973 |
Soggetto topico: | Barbecuing - United States |
Barbecuing - United States - History | |
Soggetto geografico: | United States |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | Barbecue in Colonial America -- "Republican Plenty": fourth of July and campaign barbecues -- The barbacue comes of age -- Barbecue and the Civil War -- Barbecue, reconstruction, and Jim Crow -- The rise of barbecue restaurants -- Barbecue finds the backyard -- The first golden age of barbecue -- The decline of American barbecue -- The rebirth of American barbecue. |
Sommario/riassunto: | "A revised and expanded second edition of the definitive history of an iconic American food, barbecue, from its historical origins to the present"-- |
Titolo autorizzato: | Barbecue |
ISBN: | 0-8173-9312-9 |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910808094403321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |