Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | New technologies to process value-added, healthy foods from fruits and vegetables ... annual report |
Pubblicazione: | Washington, D.C., : U.S. Dept. of Agriculture, Agricultural Research Service |
Descrizione fisica: | : HTML files |
Disciplina: | 338 |
Soggetto topico: | Farm produce - Technological innovations - United States |
Plant products - Technological innovations - United States | |
Crops - Postharvest technology - United States | |
Crops - Postharvest technology | |
Soggetto geografico: | United States |
Soggetto genere / forma: | Periodicals. |
ISSN: | 2153-750X |
Note generali: | Description based on: 2005; title from title screen (viewed Feb. 12, 2010). |
Latest issue consulted: 2009. | |
Titolo autorizzato: | New technologies to process value-added, healthy foods from fruits and vegetables ... annual report |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Periodico |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910698481303321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |