Vai al contenuto principale della pagina

New technologies to process value-added, healthy foods from fruits and vegetables ... annual report



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: New technologies to process value-added, healthy foods from fruits and vegetables ... annual report Visualizza cluster
Pubblicazione: Washington, D.C., : U.S. Dept. of Agriculture, Agricultural Research Service
Descrizione fisica: : HTML files
Disciplina: 338
Soggetto topico: Farm produce - Technological innovations - United States
Plant products - Technological innovations - United States
Crops - Postharvest technology - United States
Crops - Postharvest technology
Soggetto geografico: United States
Soggetto genere / forma: Periodicals.
ISSN: 2153-750X
Note generali: Description based on: 2005; title from title screen (viewed Feb. 12, 2010).
Latest issue consulted: 2009.
Titolo autorizzato: New technologies to process value-added, healthy foods from fruits and vegetables ... annual report  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Periodico
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910698481303321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui