Vai al contenuto principale della pagina

Sensory food preferences : an analysis of consumer behaviour using organic food as an example / / presented by Sarah Hemmerling



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Hemmerling Sarah Visualizza persona
Titolo: Sensory food preferences : an analysis of consumer behaviour using organic food as an example / / presented by Sarah Hemmerling Visualizza cluster
Pubblicazione: Göttingen, [Germany] : , : Cuvillier Verlag, , 2014
©2014
Descrizione fisica: 1 online resource (212 pages) : illustrations
Disciplina: 664.0705
Soggetto topico: Food - Sensory evaluation
Food preferences
Note generali: "Dissertation to obtain the doctoral degree in the Faculty of Agricultural Sciences, Georg-August-University Göttingen, Germany."
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references at the end of each chapters.
Titolo autorizzato: Sensory food preferences  Visualizza cluster
ISBN: 3-7369-4781-X
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910818389903321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui