Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Local food systems [[electronic resource] ] : background and issues / / Christopher L. Waltz, editor |
Pubblicazione: | New York, : Nova Science Publishers, c2011 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (171 p.) |
Disciplina: | 381/.410973 |
Soggetto topico: | Local foods - United States |
Farmers' markets - United States | |
Community-supported agriculture - United States | |
Food supply - United States | |
Altri autori: | WaltzChristopher L |
Note generali: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | Local food systems: concepts, impacts, and issues / Steve Martinez ... [et al.] -- Comparing the structure, size, and performance of local and mainstream food supply chains / Robert P. King ... [et al.]. |
Titolo autorizzato: | Local food systems |
ISBN: | 1-61122-114-5 |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910790033603321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |