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| Titolo: |
COOKING LIGHT Fast and Fresh 20 Minute Recipes : 100+ Simple, Modern Recipes to Make the Most of 25 Everyday Ingredients
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| Pubblicazione: | Chicago : , : TI Inc. Books, , 2016 |
| ©2016 | |
| Edizione: | 1st ed. |
| Descrizione fisica: | 1 online resource (96 p.) |
| Soggetto topico: | Quick and easy cooking |
| Cookbooks | |
| Nota di contenuto: | Cover -- Title -- Contents -- Soups, Sandwıches & Entrée Salads -- Meat, Poultry & Seafood -- Pasta & Meatless Main Dishes -- Supermarket Shortcut Solutions -- One-Step Sides & Desserts -- Metric Equivalents -- Nutritional Analysis -- Recipe Index -- Copyright |
| Sommario/riassunto: | No matter what you're craving tonight, Cooking Light will get it on the table in 20 minutes or less. 120 mains, pastas, pizzas, sides, and even desserts deliver healthy, satisfying meals in minutes. |
| Titolo autorizzato: | COOKING LIGHT Fast and Fresh 20 Minute Recipes ![]() |
| ISBN: | 0-8487-5021-7 |
| Formato: | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione: | Inglese |
| Record Nr.: | 9910148627803321 |
| Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
| Opac: | Controlla la disponibilità qui |