Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Apicius, Coelius |
Titolo: | Apicii Coelii De opsoniis et condimentis, sive Arte coquinaria, libri decem. Cum annotationibus Martini Lister ... et notis selectioribus, variisque lectionibus integris, Humelbergii, Barthii, Reinesii, A. Van der Linden, & Aliorum, ut & variarum lectionum libello |
Pubblicazione: | Amstelodami : apud Janssonio-Waesbergios, 1709 |
Edizione: | Editio secunda ... |
Descrizione fisica: | [36], 277, [43] p. ; 17 cm |
Disciplina: | 094.2 |
641 | |
Soggetto non controllato: | Gastronomia |
Libri rari - 1700 | |
Persona (resp. second.): | Barth, Kaspar von <1587-1658> |
Hummelberg, Gabriel <1544m.> | |
Lister, Martin <ca. 1638-1712> | |
Reinesius, Thomas <1587-1667> | |
Titolo autorizzato: | Apicii Coelii De opsoniis et condimentis, sive Arte coquinaria, libri decem. Cum annotationibus Martini Lister ... et notis selectioribus, variisque lectionibus integris, Humelbergii, Barthii, Reinesii, A. Van der Linden, & Aliorum, ut & variarum lectionum libello |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Latino |
Record Nr.: | 990001659680403321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Collocazione: | 60 094.2 C 102 |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |