Vai al contenuto principale della pagina

Apicii Coelii De opsoniis et condimentis, sive Arte coquinaria, libri decem. Cum annotationibus Martini Lister ... et notis selectioribus, variisque lectionibus integris, Humelbergii, Barthii, Reinesii, A. Van der Linden, & Aliorum, ut & variarum lectionum libello



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Apicius, Coelius Visualizza persona
Titolo: Apicii Coelii De opsoniis et condimentis, sive Arte coquinaria, libri decem. Cum annotationibus Martini Lister ... et notis selectioribus, variisque lectionibus integris, Humelbergii, Barthii, Reinesii, A. Van der Linden, & Aliorum, ut & variarum lectionum libello Visualizza cluster
Pubblicazione: Amstelodami : apud Janssonio-Waesbergios, 1709
Edizione: Editio secunda ...
Descrizione fisica: [36], 277, [43] p. ; 17 cm
Disciplina: 094.2
641
Soggetto non controllato: Gastronomia
Libri rari - 1700
Persona (resp. second.): Barth, Kaspar von <1587-1658>
Hummelberg, Gabriel <1544m.>
Lister, Martin <ca. 1638-1712>
Reinesius, Thomas <1587-1667>
Titolo autorizzato: Apicii Coelii De opsoniis et condimentis, sive Arte coquinaria, libri decem. Cum annotationibus Martini Lister ... et notis selectioribus, variisque lectionibus integris, Humelbergii, Barthii, Reinesii, A. Van der Linden, & Aliorum, ut & variarum lectionum libello  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Latino
Record Nr.: 990001659680403321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Collocazione: 60 094.2 C 102
Opac: Controlla la disponibilità qui