Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Meat-eating & human evolution / / edited by Craig B. Stanford & Henry T. Bunn |
Pubblicazione: | Oxford ; ; New York, : Oxford University Press, 2001 |
Edizione: | 1st ed. |
Descrizione fisica: | 1 online resource (383 pages) |
Disciplina: | 599.938 |
Soggetto topico: | Fossil hominids |
Human evolution | |
Meat - History | |
Prehistoric peoples - Food | |
Altri autori: | BunnHenry Thomas StanfordCraig B <1956-> (Craig Britton) |
Note generali: | Previously issued in print: 2001. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | Contents; Contributors; Introduction; I. Meat-Eating and the Fossil Record; II. Living Nonhuman Analogs for Meat-Eating; III. Modern Human Foragers; IV. Theoretical Considerations; Conclusions: Research Trajectories on Hominid Meat-Eating; Index |
Sommario/riassunto: | When, why and how early humans began to eat meat are fundamental, unresolved questions in the study of human origins. |
Titolo autorizzato: | Meat-eating & human evolution |
ISBN: | 0-19-771462-5 |
1-280-83322-X | |
0-19-535129-0 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910817285703321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |