Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Schweid Richard <1946-> |
Titolo: | Eel / / Richard Schweid |
Pubblicazione: | London, : Reaktion, c2009 |
Edizione: | 1st ed. |
Descrizione fisica: | 1 online resource (186 p.) |
Disciplina: | 597.43 |
597.432 | |
597/.432 | |
Soggetto topico: | Eels |
Osteichthyes | |
Note generali: | Description based upon print version of record. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | Eel Cover; Imprint page; Contents; Introduction; 1 The Eel Question; 2 Endangered Eel; 3 Classical Eel; 4 Puritans and Victorians; 5 Sniggling; 6 Cultured Eel, Cultural Eel; Timeline of the Eel; References; Select Bibliography; Associations and Websites; Acknowledgements; Photo Acknowledgements; Index |
Sommario/riassunto: | When pulled from the mud of creeks, ponds, rivers, or the sea, the eel, with its slick, snake-like body, emerges as an extremely mundane and even unappealing fish. But don't let the appearance fool you-the eel has been one of the world's favorite foods si |
Titolo autorizzato: | Eel |
ISBN: | 1-282-79612-7 |
9786612796128 | |
1-86189-747-2 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910809462203321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |