Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Ross Fiona <1966-> |
Titolo: | Dining with the famous and infamous / / Fiona Ross |
Pubblicazione: | Lanham, Maryland : , : Rowman & Littlefield, , 2016 |
©2016 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (259 p.) |
Disciplina: | 641.5 |
Soggetto topico: | Cooking |
Celebrities | |
Antiheroes | |
Food habits - History | |
Food in popular culture - History | |
Note generali: | Description based upon print version of record. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Sommario/riassunto: | From Salvador Dali to Joan Crawford, Liz Taylor to Bob Dylan, the dining habits and preferences of celebrities, artists, movie stars, and the famous for being famous are revealed in this vivid and entertaining romp through the favored meals and snacks of famous, or infamous, figures throughout history. |
Titolo autorizzato: | Dining with the famous and infamous |
ISBN: | 1-4422-5226-X |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910798093803321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |