Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Food facts for older adults : information on how to use the dietary guidelines |
Pubblicazione: | Hyattsville, Md. : , : U.S. Department of Agriculture, Human Nutrition Information Service, , 1993 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (68 pages) : illustrations |
Soggetto topico: | Older people - Nutrition - United States |
Diet - United States | |
Low-cholesterol diet | |
Diet | |
Nutritional Physiological Phenomena | |
Aged | |
Older people - Nutrition | |
Soggetto geografico: | United States |
Note generali: | "Information in this publication has been prepared jointly by Human Nutrition Information Service, U.S. Department of Agricultural ... National Institute on Aging, National Institutes of Health ..."--Page 4 of cover. |
"April 1993." | |
Altri titoli varianti: | Food facts for older adults |
Titolo autorizzato: | Food facts for older adults |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910716876403321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |