Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Chemicals in Meat Cooked at High Temperatures and Cancer Risk [[electronic resource]] |
Pubblicazione: | [Bethesda, Md.] : , : U.S. Dept. of Health and Human Services, National Institutes of Health, National Cancer Institute, , [2010] |
Descrizione fisica: | 1 online resource (4 pages) |
Soggetto topico: | Cancer - Etiology |
Cooking (Meat) - Health aspects | |
Food - Effect of heat on | |
Note generali: | Title from title screen (viewed on Aug. 31, 2011) |
"This fact sheet was reviewed on 10/15/10"--Page 4. | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (page 3-4). |
Titolo autorizzato: | Chemicals in Meat Cooked at High Temperatures and Cancer Risk |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910703128103321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |