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Modernist cuisine : the art and science of cooking / Nathan Myhrvold with Chris Young and Maxime Bilet ; photography by Ryan Mattheuw Smith and Nathan Myhrvold



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Autore: Myhrvold, Nathan Visualizza persona
Titolo: Modernist cuisine : the art and science of cooking / Nathan Myhrvold with Chris Young and Maxime Bilet ; photography by Ryan Mattheuw Smith and Nathan Myhrvold Visualizza cluster
Pubblicazione: Bellevue, WA, : The cooking lab, 2011
Descrizione fisica: 6 v. : ill. ; 28 cm
Disciplina: 641.013
Altri autori: Young, Chris  
Bilet, Maxime  
Persona (resp. second.): Smith, Ryan Matthew
Nota di contenuto: 1.: History and fundamentals 2.: Techniques and equipment 3.: Animals and plants 4.: Ingredients and preparations 5.: Plated-Dish Recipes 6.: Kitchen manual
Titolo autorizzato: Modernist cuisine  Visualizza cluster
ISBN: 978-0-9827610-0-7
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 990009599430403321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Collocazione: 60 FM 641.013 MYHN 2011-1
60 FM 641.013 MYHN 2011-2
60 FM 641.013 MYHN 2011-3
60 FM 641.013 MYHN 2011-4
60 FM 641.013 MYHN 2011-5
60 FM 641.013 MYHN 2011-6
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