LEADER 01169nam0-22003131i-450- 001 990007917430403321 005 20041019091411.0 035 $a000791743 035 $aFED01000791743 035 $a(Aleph)000791743FED01 035 $a000791743 100 $a20040916d2002----km-y0itay50------ba 101 0 $aeng 102 $aIT 105 $aa-------001yy 200 1 $aOrganisational innovations, human resources and industrial relations$ean enquire on the food sector in Emilia-Romagna$fMassimiliano Mazzanti, Paolo Pini, Ermanno Tortia 210 $aFerrara$cUniversità di Ferrara. Dipartimento di Economia, Istituzioni, Territorio$d2002 215 $a29 p.$d21 cm 225 1 $aQuaderni del Dipartimento di economia, istituzioni, territorio$fUniversità di Ferrara$v22 700 1$aMazzanti,$bMassimiliano$f<1972- >$0375648 701 1$aPini,$bPaolo$f<1956- >$089096 701 1$aTortia,$bErmanno C.$0122855 801 0$aIT$bUNINA$gRICA$2UNIMARC 901 $aBK 912 $a990007917430403321 952 $aPaper 86/02.22$fSES 959 $aSES 996 $aOrganisational innovations, human resources and industrial relations$9669472 997 $aUNINA