01159nam0 22002891i 450 UON031741220210808085306.688978-99-514-1358-920081119d2007 |0itac50 baalbAL|||| 1||||KritikaIbrahim RugovaPrishtinëAkademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës2007596 p.24 cm.001UON03210572001 Botime të Veçanta. Seksioni i Gjuhësisë dhe LetërsisëAkademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës35LETTERATURA ALBANESEUONC041807FIPrishtinëUONL003217891.991Letteratura albanese21RUGOVAIbrahimUONV121781629921Akademia e shkencave dhe e arteve e KosovesUONV273175650ITSOL20210809RICASIBA - SISTEMA BIBLIOTECARIO DI ATENEOUONSIUON0317412SIBA - SISTEMA BIBLIOTECARIO DI ATENEOSI ALB A RUG 0009 SI EO 41586 5 0009 Kritika1374548UNIOR