01245nam0 22002891i 450 UON027372920210808085300.12999-927570-5-120060223d2003 |0itac50 baalbAL|||| |||||Parime të estetikësmendime rreth jetes dhe qellimeve te saj (Ekstrakte)Jeronim De RadaPërgaritur Alfred UçiTiranaGlobus R.2003296 p.21 cm.TiranëUONL003212891.991Letteratura albanese21DE RADAGirolamoUONV180948470405UÇIAlfredUONV122358Globus R.UONV270128650DE_RADA, JeronimDE RADA, GirolamoUONV120736ITSOL20210809RICAUON0273729SIBA - SISTEMA BIBLIOTECARIO DI ATENEOSI ALB A DER 0005 SI EO 37788 5 0005 Dono del Prof. FortinoSIBA - SISTEMA BIBLIOTECARIO DI ATENEOSI ALB A DER 0009 SI EO 45578 5 0009 Dono prof. FortinoParime të estetikës1243156UNIOR