00991nam0 22002291i 450 UON020858920131104115723.77120030730d1957 |0albc50 baalbAL|||| |||||*Gramatika e gjuhës Shqipesintaksa, tekst për shkollat shtetëvjeçare dhe të mesme. Pjesa e dytëM. DomiBotim i tretëTiranëBotim I Ministrisë s'Arësimit dhe Kulturës, 1957. 235 p.22 cm.LINGUA ALBANESEGrammaticaFIUON0023686DOMI, MahirUON0119783636397ITSOL20150908RICAUON0208589SIBA - SISTEMA BIBLIOTECARIO DI ATENEOSI ALB D SI EO 28381 0033 SIBA - SISTEMA BIBLIOTECARIO DI ATENEOEO28381ALB D 0033 eGramatika e gjuhës Shqipe1260651UNIOR