01044nam0 22002771i 450 UON0030048720231205104002.1999-518-5930-520070911d2004 |0itac50 baalbAL|||| 1||||Stuart ManniAdmirues i madh i shqipes dhe i shqiptarëveShykrane GërmizajPrishtinë[Autore]2004521 p.21 cm.Dono del Prof. FortinoIT-UONSI ALBD/0124LINGUISTICA ALBANESEUONC027467FIMANN STUART E.UONC066512FI491.991LINGUA ALBANESE21GERMIZAJShykraneUONV172855695612ITSOL20240220RICASIBA - SISTEMA BIBLIOTECARIO DI ATENEOUONSIUON00300487SIBA - SISTEMA BIBLIOTECARIO DI ATENEOSI ALB D 0124 SI EO 40024 5 0124 Dono del Prof. FortinoStuart Manni1380991UNIOR