01002nam0 22002531i 450 UON0003382320231205102113.40373-06-00124-820020107d1988 |0itac50 bachiCN|||| 1||||Xinshiqi Wenyi LunpanHuang WeizongGuangdongZhongshan Daxue Chubanshe1988 246 p. ; 20 cmLETTERATURA CINESESAGGISTICA E CRITICASEC. XXUONC010902FICIN VI CCINA - LETTERATURA - CRITICA (CLASSICA E MODERNA)AHUANGWeizongUONV022020645922Zhongshan daxue chubansheUONV247259650ITSOL20240220RICASIBA - SISTEMA BIBLIOTECARIO DI ATENEOUONSIUON00033823SIBA - SISTEMA BIBLIOTECARIO DI ATENEOSI CIN VI C 070 N SI SA 87283 7 070 N Xinshiqi Wenyi Lunpan1191146UNIOR01053nam0 22002771i 450 UON0007080120231205102350.16007-10-30334-320020107d1985 |0itac50 baengGB|||| |||||The complete book of Turkish CookingAyla Esen AlgarLondon and New YorkKegan Paul International1988335 p., c. di tav.23 cmCULINARIATurchiaUONC020707FIGBLondonUONL003044641.5929435CULINARIA - Turchia21ALGARAyla EsenUONV045316658184Kegan Paul InternationalUONV251692650ITSOL20240220RICASIBA - SISTEMA BIBLIOTECARIO DI ATENEOUONSIUON00070801SIBA - SISTEMA BIBLIOTECARIO DI ATENEOSI VO Afr XIV 009 SI AA 12318 5 009 Complete book of Turkish Cooking1160128UNIOR