01278nam0-22003731i-450 99000177660040332120190529131417.0000177660FED01000177660(Aleph)000177660FED0100017766020021010d1994----km-y0itay50------baitaCharacterization of the oligopeptides of parmigiano-reggiano cheese soluble in 120 g trichloroacetic acid1Francesco Addeo,Lina Chianese, Raffaele Sacchi, Salvatore Spagna Musso, Pasquale Ferranti, Antonio Malorni.Londra...1994.p. 365-37430 cmEstr. da: Journal of dairy research, 61,1994.FormaggioParmigiano reggiano637.3Addeo,FrancescoChianese,LinaFerranti,PasqualeMalorni,AntonioSacchi,Raffaele<1962- >Spagna Musso,SalvatoreITUNINARICAUNIMARCLG99000177660040332160 OP. 154/12FAGBCFAGBCCHARACTERIZATION of the oligopeptides of parmigiano-reggiano cheese soluble in 120 g trichloroacetic acid408936UNINAING01