01288nam0 2200313 450 00003327520120828125555.0978-1-4443-3011-320120828d2012----km-y0itaa50------baengGBHandbook of food process designedited by Jasim Ahmed, M.ShafiurChichesterWiley20122 volumiill.25 cm.Vol. 1. - 2012. - XXXIV, 742, 30 p.Vol. 2. - 2012. - P. XXXIV, 744-1470, 30Industria alimentareProcessiAlimentiConservazione664.02(22. ed.)Tecnologia alimentare. ProcessiAhmed,JasimRahman,Mohammad ShafiurITUniversità della Basilicata - B.I.A.RICAunimarc000033275Handbook of food process design98774UNIBASAGRARIATTM3020120828BAS011255BAS01BAS01BOOKBASA2Polo Tecnico-ScientificoDIDDidatticaPTS.s4.p40.6111196T11119620120828XXXIV, 742, 3098ConsultazioneVol. 1BAS01BAS01BOOKBASA2Polo Tecnico-ScientificoDIDDidatticaPTS.s4.p40.7111197T11119720120828XXXIV, 744-1470, 3098ConsultazioneVol. 2