|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNISALENTO991000253809707536 |
|
|
Titolo |
Handbook of microwave technology for food applications / edited by Ashim K. Datta, Ramaswamy C. Anantheswaran |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
New York : M. Dekker, c2001 |
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
xvi, 511 p., [8] p. of col. plates : ill. (some col.) ; 24 cm |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 109 |
|
|
|
|
|
|
Altri autori (Persone) |
|
Datta, Ashim K. |
Anantheswaran, Ramaswamy C., 1955- |
|
|
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
Microwave heating |
Microwave food products |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Nota di bibliografia |
|
Includes bibliographical references and index |
|
|
|
|
|