|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNISA996288346403316 |
|
|
Autore |
JULIANO. SMITHERS |
|
|
Titolo |
Innovative food processing technologies : extraction, separation, component modification, and process intensification / edited by Kai Knoerzer, Pablo Juliano, Geoffrey Smithers |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Amsterdam [etc.] : Elsevier, 2016 |
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
XVIII, 481 p. : ill. ; cm |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
Woodhead PubIishing Series in Food Science, Technology, and Nutrition ; 302 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
Generi alimentari - Produzione |
Tecnologia alimentare |
|
|
|
|
|
|
|
|
Collocazione |
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
| |