|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNISA990001208010203316 |
|
|
Autore |
LINDEN, G. |
|
|
Titolo |
Analytical techniques for foods and agricoltural products : edited by G. Linden / transleted by Lance Dieter ; editor for the english-language edition W. Jeffrey Hurst |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
New York [etc..] : VCH, copyr. 1996 |
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
Analysis and control methods for foods and agricoltural products |
|
|
|
|
|
|
Altri autori (Persone) |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
|
|
|
|
|
Collocazione |
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
| |