| |
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNINA990007896290403321 |
|
|
Autore |
Pataro, Giampiero |
|
|
Titolo |
The Utilization of Pulsed Electric Fields in Food Stabilization : tesi di dottorato / Giampiero Pataro ; Supervisor Prof. Giovanna Ferrari |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
Salerno : Università di Salerno, 2004 |
|
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
XI, 170 p. : ill. ; 24 cm |
|
|
|
|
|
|
Locazione |
|
|
|
|
|
|
Collocazione |
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
2. |
Record Nr. |
UNISA990000927640203316 |
|
|
Autore |
Sokol colloquim <11. ; 1991 Charlottsville> |
|
|
Titolo |
Fact-finding before international tribunals : eleventh Sokol colloquium / edited by Richard B. Lillich |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
Tribunali internazionali - Congressi - 1991 |
Arbitrato internazionale - Congressi - 1991 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Collocazione |
|
XXIII.1.L. 282 (IG VIII 9 536) |
XXIII.1.L. 282 a (IG VIII 9 536) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3. |
Record Nr. |
UNISA996395994603316 |
|
|
Autore |
Fletcher John <d. 1613.> |
|
|
Titolo |
The differences, causes, and iudgements of vrine; [[electronic resource] ] : according to the best writers thereof, both old and new, summarily collected. / / By I.Fletcher |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
London, : Printed by Iohn Legatt dwelling in little Woodstreet, 1623 |
|
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
Urine |
Title pages17th cent.England |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Note generali |
|
Imperfect; t.p. only. |
Reproduction of original in the British Library. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sommario/riassunto |
|
|
|
|
|
| |