|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNISA990000055090203316 |
|
|
Autore |
Analyse des constituants alimentaires <in inglese> |
|
|
Titolo |
Analysis of food constituents / edited by J. L. Multon translated by Lance Dieter Watkins ; editors of English-language edition, W.J. Stadeloman and Bruce A. |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
New York [etc.] : Wiley-VCH, copyr. 1997 |
|
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
|
|
|
|
|
Collana |
|
Analysis and control methods for foods and agricultural products |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Collocazione |
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Note generali |
|
Originariamente pubbl. come: Techniques d'analyse et de contrĂ´le dans les industries agro-alimentaires, vol. 4. |
|
|
|
|
|
|
|